info@energypower.gr +30 6972 525 828

Helioakmi Megasun 200 / 2,62m² Glass Επιλεκτικός Τιτανίου Διπλής Ενέργειας

830,00
με ΦΠΑ

Κατασκευαστής: HELIOAKMI

Διαθέσιμο (μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Κωδικός: 12-02-004 Κατηγορία:

Helioakmi Megasun 200 / 2,62m² Glass Επιλεκτικός Τιτανίου Διπλής Ενέργειας

Εγγυημένη αντοχή δίπλα στην θάλασσα
Η εξωτερική επένδυση του ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Ο μοναδικός πολυγωνικός σχεδιασμός που διαθέτει, προσφέρει διπλάσιες μηχανικές αντοχές στην εξωτερική επένδυση της δεξαμενής.
Ο Ηλιοακμή Megasun δεν παγώνει
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) εγγυάται τη σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα.

Ο Ηλιοακμή Megasun Εξασφαλίζει Περισσότερο Νερό για τον χειμώνα
Η ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50 χιλ. και υψηλής πυκνότητας 40 Kg/m3 εξασφαλίζουν για τον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 30 βαθμούς C υπό το μηδέν.

Διπλάσια διάρκεια ζωής
Η μεταλλική κατασκευή της δεξαμενής του είναι 3 χιλ. και γίνεται σύμφωνα με το DIN 4800-5. Αυτό σημαίνει διπλάσια αντοχή του δοχείου σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Εξασφαλισμένη αντοχή του δοχείου στα σκληρά νερά
Ηλιακοί θερμοσίφωνες GLASS – Η εσωτερική προστασία του δοχείου επιτυγχάνεται με DURO SMALT ELASTIC. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος προστασίας θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη για τις αντοχές της σε πολύ σκληρά νερά και οι ελαστικές της ιδιότητες, της επιτρέπουν να ακολουθεί τις συστολές-διαστολές της δεξαμενής αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ρωγμών που δημιουργούνται στις περισσότερες δεξαμενές με διαφορετική προστασία επισμάλτωσης.

Ο συλλέκτης Ηλιοακμή Megasun έχει τριπλάσια αντοχή
Οι περισσότεροι σχεδόν ηλιακοί συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν οπές εξαερισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται το χειμώνα (ιδιαίτερα σε υγρά κλίματα) φαινόμενα υδρατμών στο εσωτερικό τους λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του συλλέκτη. Το προφίλ του ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) διαθέτει 4 οπές εξαερισμού που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής.

Ο Ηλιοακμή Megasun αντιδρά καλύτερα
Γιατί ο απορροφητής ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) κατασκευάζεται από ενιαίο φύλλο με επίστρωση τιτανίου και χαλκοσωλήνες που συγκολλούνται με την μέθοδο Ultrasonic (με υψίσυχνα). Με αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο συγκόλλησης επιτυγχάνεται απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και επιτρέπει στον ηλιακό συλλέκτη να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

Ο Συλλέκτης Ηλιοακμή Megasun αξιοποιεί την άμεση και έμμεση ακτινοβολία
Η ενιαία επιφάνεια με επίστρωση τιτανίου του ηλιακού συλλέκτη σε συνδυασμό με το SOLAR TEMPERED GLASS και τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επανακλάσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.

Σταθερή απόδοση χωρίς απώλειες
Η διπλή μόνωση 40 χιλ. από πετροβάμβακα και 20 χιλ. από υαλοβάμβακα που είναι πλευρικά τοποθετημένη εξασφαλίζουν την υψηλή απόδοση και ελαχιστοποιούν τις απώλειες του ηλιακού συλλέκτη ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN).

Ασφάλεια Αξιοπιστία Πρόληψη
Σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου όλοι οι ηλιακοί συλλέκτες διαθέτουν άθραυστο τζάμι ασφαλείας για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρόληψης ατυχημάτων. Ο ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) διαθέτει ειδικό TEMPERED GLASS 3,5 χιλ. ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.

Εξαιρετική εμφάνιση – Εύκολη τοποθέτηση
Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης και τα πλαϊνά προστατευτικά καλύμματα των σωλήνων σύνδεσης, προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης τοποθέτησης, δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου.

Καινοτομία στην συντήρηση
Η ανεξάρτητη θέση της ράβδου μαγνησίου επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αντικατάστασή της.

Τεχνικά χαρακτηριστικά μπόιλερ

Εξωτερικό περίβλημα : Ανοδιομένο αλουμίνιο
Μόνωση δεξαμενής : Πολυουρεθάνη πάχους 40 – 60 χιλ.
Υλικό κυλίνδρου : Low carbon steel 2,5 χιλ.
Υλικό μανδύα (jacket) : Low carbon steel 1,5 χιλ.
Εσωτερική προστασία δεξαμενής : Επισμάλτωση
Πρόσθετη προστασία : Ράβδος Μαγνησίου
Ηλεκτρική αντίσταση : Χάλκινη
Θερμοστατης : Διπολικός τεσσάρων επαφών
Ισχύς αντίστασης : Διαθέσιμη από 0,8 KWw έως 4 KW
Τεχνικά χαρακτηριστικά συλλέκτη

Εξωτερικό περίβλημα : Ανοδιομένο προφίλ αλουμινίου
Πίσω πλάτη συλλέκτη : Γαλβανισμένη λαμαρίνα 0,4 χιλ.
Μόνωση πλάτης : Πετροβάμβακας 35 χιλ.
Πλευρική μόνωση : Υαλοβάμβακας 20 χιλ.
Απορροφητής : Ενιαίο φύλλο με επιλεκτική επίστρωση τιτανίου
Σωληνώσεις απορροφητή : Χάλκινοι σωλήνες Φ 10 & Φ 22
Διαφανές κάλυμμα : Tζάμι Ασφαλείας (Solar Tempered Glass)
Στεγανωτικό υλικό : Λάστιχο EPDM, Διάφανη Σιλικόνη
Τύπος MEGASUN 200 Glass Επιλεκτικός Τιτανίου Διπλής Ενέργειας
Ταράτσας ή Κεραμοσκεπής
Χωρητικότητα δεξαμενής (lt): 200
Δοχείο Glass

Δεξαμενή

Διαστάσεις (mm): 570?1320
Βάρος (kg): 65
Τέστ πίεσης κυλίνδρου (bar): 10

Συλλέκτης

Διαστάσεις (mm): 2050x1275x90
Αριθμός Συλλεκτών: 1
Επιφάνεια Συλλέκτη (m2): 2,62
Βάρος ανά Συλλέκτη (kg): 45
Τέστ πίεσης (bar): 10
Διαστάσεις με βάση ταράτσας (Υ Π Β) (mm): 1825x1320x2015

Additional Information

Weight 110 kg
Dimensions 201,5 × 132 × 182,5 cm

Με την αγορά σας και την αποστολή με την «Speedx», επιβαρύνεστε με τα έξοδα  αποστολής τα οποία ανέρχονται σε:

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Για αποστολή προς χερσαίους  & νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Speedex, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,30 € μέχρι 3 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0.80 € / κιλό. Οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί.

♦ Στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται κάλυψη αποθετικής ζημιάς. Ο πελάτης μπορεί να σφαλίσει το προϊόν του κατά την αποστολή με χρέωση 0,6% επί της ασφαλιζόμενης αξίας του προϊόντος.  Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση της αντικαταβολής διαμορφώνεται στα 1,50 € επιπλέον του κόστους μεταφοράς. Οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παραλαβή από τα κατάστημα μας ή κάποιο άλλο τρόπο αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.